Sunday, September 6, 2015

Norfarhan, Azwari antara digugur tatkala Nuri sahut cabaran Kim Swee

Penyerang sensasi Kelantan, Norfarhan Mohamad dan penyerang Harimau Muda, Syahrul Azwari adalah dua nama popular yang digugurkan pengendali sementara skuad kebangsaan, Dato' Ong Kim Swee menjelang pertembungan menentang Arab Saudi, Selasa ini.

Kim Swee yang dilantik menggantikan Dollah Salleh yang melepaskan jawatan sejurus tiba dari Abu Dhabi turut menggugurkan pemain sayap Felda Utd, Syamim Yahya dan S Kumaahran selain meyisihkan Zamir Selamat dan Zubir Azmi kerana kecederaan.

Lima pemain dipanggil melapor diri di kem kebangsaan hari ini, iaitu :

Fakri Saarani
Adam Nor Hazlin
Ramadhan Hamid
Fadhli Shas
Nurridzuan Abu HassanSelepas tiga perlawanan, Malaysia menduduki tangga tercorot Kumpulan dan sebarang harapan untuk mengintai ruang ke pusingan seterusnya sudahpun berkubur. Justeru di kesempatan ini, Kim Swee dijangka menjadikan perlawanan menentang Arab Saudi di Shah Alam tidak lebih dari misi memulihkan sedikit maruah yang diaib teruk oleh UAE tempoh hari. 

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)